Ledningsbolaget liggande logo meny  

Vi arbetar med styrnings- och ledningsfrågor

Behöver du snabbt en interimschef till din verksamhet inom hälso- och sjukvård?

Har ni behov av en granskning och översyn av er verksamhet? Eller har ni gjort en granskning och är i behov av någon som kan stötta eller leda ett genomförande? 

Behöver ni skapa en bättre struktur för lednings och styrning i er verksamhet? Bättre produktionsstyrning, bättre uppföljning och bättre bemanningsstyrning?

Ledningsbolaget har arbetet med styrnings- och ledningsfrågor inom hälso- och sjukvården i över 20 år. Vi stöttar befintliga chefer i förändringsarbete eller vid behov tillhandahålla en erfaren chef som kan leda organisationen genom förändringen. Vi arbetet även med att utveckla och införa arbetssätt och modeller för verksamhetsstyrning samt för bemanningsstyrning och schemafrågor.

Ledningsbolaget har genomfört över 300 uppdrag emot svensk sjukvård och har en stor erfarenhet och kunskap om ledning- och styrning av svensk sjukvård. 

Vi agerar snabbt för att hitta den chef ni söker eller sätta ihop ett team för att genomföra en analys, granskning utifrån de behov som finns i olika verksamheter.