Intresserad av att arbeta med oss?

På Ledningsbolaget är vi alltid intresserade av att utöka vårt nätverk med nya personer och kompetenser inom olika expertområden.

Några olika orsaker till varför man vill arbeta genom Ledningsbolaget

  • Möjlighet till intressanta och utmanande uppdrag
  • Få arbeta i team med likasinnade
  • Tillgång till en verktygslåda att använda i uppdrag
  • Arbeta efter genomtänkta koncept och metoder
  • En stor valfrihet utan inlåsning
  • Stöd med det affärsmässiga och administrativa när så behövs
  • Tillgång till våra ramavtal och avtal
  • Intressanta aktiviteter utöver uppdragen

Uppdragen varierar från kortare utredningsuppdrag där det finns behov av en expertkompetens till ett längre uppdrag som interimschef eller förändringsledare.  Det centrala för oss är att matcha rätt kompetens mot uppdraget och det specifika behov som finns.
Genom vårt omfattande kontaktnät, erfarenhet och ramavtal finns möjlighet till stor variation av såväl upplägg som omfattning.

Uppdrag kan behöva tillsättas på mycket kort tid varför vi har en effektiv process för att såväl identifiera rätt behov och kunna hitta rätt kompetensmix till uppdraget.

Vi erbjuder det administrativa stöd som kan behövas i uppdragen och arbetar efter en kvalitetsprocess både när vi tillsätter resurser som när vi genomför uppdragen.

Kontakta någon av oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan förbättra styrning och ledning av svensk hälso- och sjukvård och om Ledningsbolaget är ett alternativ för dig.

Hör av dig! Vi berättar gärna mer!

Fyll i din uppgifter här så kontaktar vi dig för en förutsättningslös diskussion!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ledningsbolaget i Skandinavien AB
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705-88 34 28

På Ledningsbolaget ser vi ledarskapet som en egen profession. Förmågan att skapa hållbara organisationer genom ett tydligt ledarskap och att förstå vad det innebär att vara chef och ledare inom komplexa organisationer.